Pripravljalni tečaj - Cambridge English
Pripravljalni tečaj - Cambridge English

Pripravljalni tečaj - Cambridge English

Izboljšajte si možnosti zaposlitve ali pa si omogočite vpis na univerzo s certifikatom, ki nikoli ne poteče.
32 Predavanj / teden
(Vsako predavanje traja 40 minut)
16 Splošna jezikovna predavanja
04 Projektne ure
10 Predavanja iz posebnega zanimanja
02 Predavanja iz splošnega zanimanja

 • Stopnja:
  Nadaljevalna do napredna
 • Datum začetka:
  Predvideni ponedeljki
 • Dolžina:
  8 do 52 tednov
 • Spletne vaje, pred jezikovnim tečajem
  Od prijave naprej
 • Spletne vaje, po jezikovnem tečaju
  6 mesecev vključenih za vse intenzivne tečaje

Opis:
Izboljšajte govorjenje, poslušanje in branje - hkrati pa oblikujte učinkovitejše strategije reševanja izpitov. Povečali boste obseg svojega znanja iz besedišča, slovnice in izboljšali boste izgovorjavo, kar vam jamči uspeh na izpitu. Na izpitu se sicer preizkuša vaše znanje branja, pisanja, poslušanja in govorjenja v angleščini - in se pogosto izvaja v naših prostorih.

Certikiat:
Oddelek Cambridge angleščine smatra vse njihove učence angleškega jezika kot del Univerze v Cambridgeu. Njihov certifikat se lahko uporabi kot dokazilo o znanju jezika za sprejem v univerzo, v uradih za priseljevanje ali za delodajalce v večini angleško govorečih držav.

Naše strokovno znanje:
Kot največji svetovni izpit iz angleškega jezika v Cambridgeu, smo strokovnjaki pri zagotavljanju, da so naši študentje pripravljeni za najboljše rezultate. Večina naših šol v Veliki Britaniji in ZDA je pooblaščenih izpitnih centrov, kar pomeni, da bo vaš izpit opravljalo EF osebje v EF jezikovnem centru, kar vam bo pomagalo, da se boste počutili najbolj samozavestno in udobno.

Prosimo, upoštevajte:
Splošni tečaj angleščine lahko traja nekaj tednov, da se doseže željena stopnja znanja jezika za izpit. Tečaji in dodatni datumi izpitov so na voljo vsak mesec na vseh lokacijah, odvisno od razpoložljivosti.

Kratki pripravljalni tečaj:
Osvojite razumevanje različnih strategij za Cambridge izpit. Največji napredek boste dosegli s celotnim pripravljalnim tečajem za izpit - kljub temu pa lahko izkoristite kratek pripravljalni tečaj, če imate omejen urnik. Začnite vsak ponedeljek in se v našem tečaju v Cambridgeu učite od 2 do 8 tednov.

EF Learning Guarantee
EF jamstvo napredka pri učenju jezika
V tečaju boste lahko napredovali vsakih šest tednov za eno stopnjo, če boste redno obiskovali predavanja in izpolnjevali naloge. Naša metoda zagotavlja, da boste dosegli največji možni napredek - v nasprotnem primeru je nadaljno učenje brezplačno.