EF pripravništvo
EF pripravništvo

EF pripravništvo

Izboljšajte svoja nova jezikovna znanja v mednarodnem delovnem okolju.
32/26 Predavanj / teden
(Vsako predavanje traja 40 minut)
 • Stopnja:
  Nadaljevalna do napredna
 • Datum začetka:
  Vsak ponedeljek, vso leto
 • Dolžina:
  2 do 52 tednov
 • Spletne vaje, pred jezikovnim tečajem
  Od prijave naprej
 • Spletne vaje, po jezikovnem tečaju
  6 mesecev vključenih za vse intenzivne tečaje

Opis:
Ta program združuje pripravništvo, ki traja vsaj 50 ur ali več, z najmanj štiritedenskim intenzivnim tečajem EF. V času pouka boste izboljšali svoje jezikovne spretnosti za bodoče intervjuje ter se naučili tehnik pisanja življenjepisov. Po pouku boste svojo novo jezikovno sposobnost izpopolnili z delom v strokovnem podjetju s krajšim, neplačanim delovnim časom. Razvili boste jezikovne spretnosti, ki so specifične za vašo panogo, in pridobili dragocene mednarodne delovne izkušnje. Po zaključku programa prejmete certifikat o pripravništvu EF.

Na voljo v:
vseh šolah EF v Veliki Britaniji, na Irskem, Malti, v Južni Afriki, Avstraliji, Novi Zelandiji, Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Kostariki

Želite daljše pripravništvo?
Preizkusite naš program Pripravništvo Plus. Izberite 3 + 3 program (3 mesece jezikovnega študija in trimesečno pripravništvo) ali program 6 + 3 (6 mesecev študija jezika in nato trimesečno pripravništvo). Kontaktirajte nas za več podrobnosti.

EF Learning Guarantee
EF jamstvo napredka pri učenju jezika
V tečaju boste lahko napredovali vsakih šest tednov za eno stopnjo, če boste redno obiskovali predavanja in izpolnjevali naloge. Naša metoda zagotavlja, da boste dosegli največji možni napredek - v nasprotnem primeru je nadaljno učenje brezplačno.