EF intenzivni tečaj
EF intenzivni tečaj

EF intenzivni tečaj

Hitro se naučite jezika za akademske ali poklicne razloge.
32 Predavanj / teden
(Vsako predavanje traja 40 minut)
16 Splošna jezikovna predavanja
04 Projektne ure
10 Predavanja iz posebnega zanimanja
02 Predavanja
 • Stopnja:
  Začetna do napredna
 • Datum začetka:
  Vsak ponedeljek, vso leto
 • Dolžina:
  2 do 52 tednov
 • Spletne vaje, pred jezikovnim tečajem
  Od prijave naprej
 • Spletne vaje, po jezikovnem tečaju
  6 mesecev vključenih za vse intenzivne tečaje

Opis:
Največji napredek med bivanjem v tujini. Zelo priporočljivo za učence, ki se morajo jezika naučiti čim hitreje; iz akademskih ali poklicnih razlogov.

Naš učni načrt je sestavljen iz 32 dopoldanskih in popoldanskih ur, ki se odvijajo med delovnikom ter skupaj znesejo 21 ur in 20 minut. Omogočajo vam, da se naučite govoriti in pisati v izbranem jeziku v najkrajšem možnem času. Naš splošni tečaj vam omogoča, da se naučite slovnice in razširite besedišče. Projektna predavanja pa vam omogočajo, da postanete bolj samozavestni v raziskovanju in komunikaciji skozi prilagojeno delo, ki je oblikovano glede na vaše interese.

Naš intenzivni tečaj ponuja največje število predavanj iz sklopa "posebnega zanimanja", ki vam zagotavljajo uspešno doseganje željenega cilja med učenjem jezika v tujini. Učite se lahko v razredu in na spletu. Izberete lahko tudi dodatna SPIN predavanja, ki se osredotočajo na osvajanje jezika, poklicni napredek ali napredek, ki vam omogoča opraviti jezikovni izpit, univerzitetni izpit ali vas pripravi na poznavanje izrazoslovja v smeri kulture in umetnosti.

Zakaj je intenziven tečaj naš najbolj priljubljen tečaj?
Ker ne samo, da napredujete v tekočnosti, pač pa dobite tudi dragocen čas za vadbo s sošolci. Ta interakcija vam omogoča, da komunicirate na naraven način, hitreje kot na drugih tečajih in v procesu tvorite trajna prijateljstva.

Koliko tednov naj se študentje vpišejo na intenzivni tečaj EF?
Čim dlje se učite, bolj boste izboljšali svoje znanje. Zato se učenci, ki želijo hitro osvojiti znanje jezika, vpišejo za 3 do 6 tednov. Upoštevajte, da intenzivni tečaj omogoča napredovanje od 25% do 50% hitreje. Šesttedenski tečaj večini študentov omogoča napredovanje vsaj za eno stopnjo, mnogi učenci pa se odločijo tudi, da bodo s tečaji, ki trajajo 3 mesece ali več, dosegli popolno tekočnost jezika.

EF Learning Guarantee
EF jamstvo napredka pri učenju jezika
V tečaju boste lahko napredovali vsakih šest tednov za eno stopnjo, če boste redno obiskovali predavanja in izpolnjevali naloge. Naša metoda zagotavlja, da boste dosegli največji možni napredek - v nasprotnem primeru je nadaljno učenje brezplačno.