Junior tečaj
Junior tečaj

Junior tečaj

Za vse, ki so stari med 13 in 15 let, si želijo doseči jezikovnega napredka in hočejo odkrivati nove kulture s sošolci iz svoje države.
20 Predavanj / teden
(Vsako predavanje traja 40 minut)
  • Stopnja:
    Začetna do napredna
  • Datum začetka:
    januar / junij / julij / avgust
  • Dolžina:
    2 do 8 tednov

Opis:
Tečaj nudi idealno učno okolje za učence, ki so stari med 10 in 15 in si želijo s 26 ali 20 predavanju na teden doseči največji napredek. Osredotočite se na jasno komuniciranje v vsakdanjih situacijah, tako da gradite kompetenco skozi pogovor, natančnost skozi vaje in samozavest v prijaznem okolju.

All-inclusive paket:
Naši tečaji za mlade so zasnovani s programom, prilagojenim njihovim potrebam. Ne glede na to, ali potujete v tujino neodvisno ali v skupini v spremstvu - učni načrt, nastanitev, dejavnosti in izleti so del all-inclusive paketa.

Destinacije:
Bristol, Eastbourne, Cambridge, Cambridge - Clare College, Bournemouth, Dublin, Washington, D.C., New York, Santa Barbara, San Diego, Seattle, Brisbane, Auckland, Singapur, Malaga, Saint Raphaël, München, Nica

EF Learning Guarantee
EF jamstvo napredka pri učenju jezika
V tečaju boste lahko napredovali vsakih šest tednov za eno stopnjo, če boste redno obiskovali predavanja in izpolnjevali naloge. Naša metoda zagotavlja, da boste dosegli največji možni napredek - v nasprotnem primeru je nadaljno učenje brezplačno.